WELKOM.

DE PRAKTIJK VOOR LICHAAMSTHERAPIE

Ik ben Renée, geboren en opgegroeid in Nederland. Mijn grote hobby’s waren: basketballen, zeilen, windsurfen, paardrijden, zwemmen en reizen. Nadat ik meerdere jaren door de wereld heb getrokken, ben ik in 1991 getrouwd. In 1992 werd onze dochter geboren en in 1994 onze zoon. Eind 2004 zijn we met het hele gezin naar Zwitserland geëmigreerd. We voelen ons hier goed thuis in onze gerenoveerde boerderij in het kleine dorpje Olsberg, bij Bazel.

Als kind had ik als grote wens om met baby’s, kinderen en volwassenen te werken. Het liefste had ik voor kinderarts of verloskundige willen studeren, wat echter door verschillende factoren niet mogelijk was. Als ik terugkijk lagen er veel te grote "hindernissen" op mijn weg, waardoor ik mijn ambitie niet kon waarmaken.

Sinds een paar jaar ben ik deze hindernissen aan het wegruimen. Nu kan ik mijn ambitie realiseren in mijn praktijk, die ik in 2011 heb geopend.

Het volgen van de vele opleidingen en cursussen helpt mij om al mijn ervaringen van nu en vroeger te integreren. Doordat ik zelf heb geworsteld met 'hindernissen', kan ik mij ook goed in mijn cliënten verplaatsen. Zo kan ik u nog effectiever behandelen.

OPLEIDINGEN EN CURSUSSEN


Ik volg jaarlijks meerdere cursussen om op de nieuwste stand te blijven.